Werkvormen

In mijn coaching werk ik met (familie)opstellingen, Neuro Linguïstisch Programmeren (NLP) en Transactionele Analyse (TA) en shiatsu (drukpuntmassage). Ik begeleid je als je wil onderzoeken wat de invloed is van wat je denkt, voelt en doet op de keuzes die je nu maakt. Welke invloed hebben jouw overtuigingen? Heb je voldoende contact met je lichaam? Doel is dat je bewuster gaat leven. Je kan je verleden niet veranderen. Wel wat je denkt en doet. Als je beseft dat iets niet meer past in je leven, kan je dit in de toekomst laten of veranderen

Individuele coaching

Ieder coaching begint met een vrijblijvend kennismakingsgesprek. Dat kan telefonisch of op locatie. In dat kennismakingsgesprek bespreken we je vragen en hoe ik je hierbij kan ondersteunen. Wat vinden we van elkaar, wat verwachten we van elkaar en welke doelen hebben we? Spoiler: jij mag zelf aan het werk gaan! 😊

We nemen de rust en de tijd die nodig is om jouw antwoord op je vraag te vinden. Bewust worden van je eigen patronen gaat stap voor stap. Je leert door te onderzoeken. Niet alleen samen met mij, vooral ook in het contact met je familie, collega’s en bekenden.

Een traject bestaat meestal uit 5-8 coachsessies. Voor een coachtraject ontvang je van mij een offerte op maat.

(Familie)opstellingen

Ik begeleid (familie)opstellingen. Een opstelling laat zien wat jouw plek in een (familie)systeem is en wat jouw gedrag onbewust beïnvloedt. Bewust worden van wat er speelt en aannemen wat er is, zorgt dat je meer en/of andere keuzes kan maken.

Een opstelling kan individueel of met groepen van 5 tot 10 personen. Bij een groepsopstelling is er een vraagsteller, de andere mensen uit de groep worden gevraagd als representant voor mensen of onderwerpen (bijvoorbeeld het werk). Als representant krijg je een plek in de ruimte. De gevoelens of gedachten die op die plek bij jou als representant opkomen, blijken vaak precies te kloppen met de persoon waarvoor je staat. En ook al is het niet jouw eigen opstelling, het laat waarschijnlijk ook iets zien van jouw levensthema’s.

Met opstellingen kan je niet je verleden veranderen. Wat wel? Inzicht krijgen en daar iets mee doen.

Logisch als dit nog wat vaag is voor je. Er is uren over te vertellen. Wat je dan hoort blijft altijd de ervaring van de ander. Vrijwel iedereen zegt na afloop van hun eerste ervaring in een opstelling dat het niet in woorden is te vatten. Wanneer heb jij voor het laatst iets voor het eerst gedaan? Voel je welkom!

AGENDA (FAMILIE)OPSTELLINGEN

  • 9 december 14.30 – 17.00 uur (inloop vanaf 14.00 uur) 
  • Locatie: Prof. Asserlaan 3C, Voorschoten

Teamcoaching

Coachtrajecten voor teams bestaan uit meerdere sessies. In het kennismakingsgesprek spreken we vooraf de vraag door en wat er nodig is om die vraag te beantwoorden. Voor teamsessies ontvang je een offerte op maat, afhankelijk van de vraag en de groepsgrootte.

Shiatsu massage

Als er bij jouw vraag ook lichamelijke klachten spelen, kan ik shiatsu (stoel)massage geven. Met deze massage leert je lichaam zichzelf herstellen. Dat kan onderdeel zijn van een coachtraject, of in losse sessies. Ik maak graag een offerte op maat.

Locatie

Ik heb een praktijkruimte aan huis, werk op verzoek ook op locatie of in de natuur.